Som un equip de professionals amb experiència

La nostra vocació, com a professionals amb llargs anys de dedicació en la Propietat Industrial i Intel·lectual és posar els nostres coneixements i experiència al servei dels nostres clients per una eficaç protecció de les seves Patents, Marques i Dissenys.

Oferim un servei àgil, humà i eficaç

Cada client és un nou repte de superació. Tractem directa i personalment cada problemàtica, visitant els nostres clients a les seves pròpies empreses, coneixent “in situ” el seu àmbit d’activitat i les seves necessitats.

Fem un seguiment rigorós de les accions encomanades

Mantenim un contacte directe amb la seu de l’Oficina Espanyola de Patents i Marques, a Madrid, que ens permet seguir les incidències dels expedients (sol·licituds, defensa, oposicions, recursos) de forma ràpida i eficaç, i seguir els últims criteris registrals i avenços en matèria legal de la Propietat Industrial i Intel·lectual.

A Tecmark et donem tota la assistència que necessites per protegir la teva idea, sigui una Patent, una Marca o un Disseny.

Com especialistes en Propietat Industrial, la nostra activitat es centra única i exclusivament en l’ASSSESSORAMENT, GESTIÓ, MANTENIMENT I RENOVACIÓ, incloent-hi els aspectes tècnics i jurídics derivats.

https://enfermeriadermatologica.org/slot-gacor/https://www.rtppastigacor88.com/https://www.pastigacor88.org/https://www.valldecamprodon.org/slot-gacor/http://enfermeriadermatologica.org/slot777/http://e-journal.sastra-unes.com/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-pulsa/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-dana/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot88/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot777/http://epomen.ru/slot-gacor/https://researchedu.org/slot-gacor/http://www.fabemarau.edu.br/slot-gacor/https://hotelking.it/slot-gacor/https://adriaticainfortuni.it/slot-gacor/https://www.doutoresdoexcel.com.br/slot-gacor/https://www.ronnychinarch.com/slot-gacor/http://www.shanlaxjournals.in/slot-gacor/https://www.dispuig.com/slot-gacor/https://nicerjss.com/slot-gacor/http://www.bodhijournals.com/slot-gacor/https://sdbagl.org/slot-gacor/https://www.baysa.com.mx/slot-pulsa/https://www.viagsite.com/https://188.166.184.97/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/http://e-journal.sastra-unes.com/public/journals/1/slot-deposit-dana/https://www.auroratoto88.com/https://tellwebs.com/