Som un equip de professionals amb experiència

La nostra vocació, com a professionals amb llargs anys de dedicació en la Propietat Industrial i Intel·lectual és posar els nostres coneixements i experiència al servei dels nostres clients per una eficaç protecció de les seves Patents, Marques i Dissenys.

Oferim un servei àgil, humà i eficaç

Cada client és un nou repte de superació. Tractem directa i personalment cada problemàtica, visitant els nostres clients a les seves pròpies empreses, coneixent “in situ” el seu àmbit d’activitat i les seves necessitats.

Fem un seguiment rigorós de les accions encomanades

Mantenim un contacte directe amb la seu de l’Oficina Espanyola de Patents i Marques, a Madrid, que ens permet seguir les incidències dels expedients (sol·licituds, defensa, oposicions, recursos) de forma ràpida i eficaç, i seguir els últims criteris registrals i avenços en matèria legal de la Propietat Industrial i Intel·lectual.

A Tecmark et donem tota la assistència que necessites per protegir la teva idea, sigui una Patent, una Marca o un Disseny.

Com especialistes en Propietat Industrial, la nostra activitat es centra única i exclusivament en l’ASSSESSORAMENT, GESTIÓ, MANTENIMENT I RENOVACIÓ, incloent-hi els aspectes tècnics i jurídics derivats.